Tapas
Tapas
Tapasretterne giver anledning til fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed.
Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer.
Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Du kan vælge mellem 27 varianter.
Vælg mellem
[Det lette]
Hvid sæsonfisk med æble og urter.
Varmrøget lakserilette med springløgsmayo og rug chips.
Carpaccio med rucola, parmesan og grillet grønt.
Vitello tonnato- Kalv, tun, capers og syltet rødløg.
Små pølser og skinke- Charcutterie.
2 slags ost med oliven og karamelliserede nødder.
Fyldte Svampe.
Letrøget tun vend i sesam.
Carpaccio.
Blinis med stenbiderrogn.
[Det lune]
Kartoffel tortilla blomst med chorizo og aioli.
Jordskokke suppe med trøffel og rugchips.
Svampesuppe tilsmagt med portvin.
Bagte rødbeder med mandler og skyr.
Crispy rice med laks.
Gulerod-ingefær suppe med rejer.
Quiche laureen – Bacon porrer tærte.
Kyllingsalat med syltet rodfrugter og sprød serrano.
Svampetoast.
Tigerrejer i Hvidløg.
Hummer Suppe med Kyllinge terrin.
Jordskokker med æble og grøn olie.
Grillet courget i variation med urter og feta.
[Det søde]
Créme brülée med engelsk lakrids og bær.
Vaniljekage bagt med ristet hasselnødder, hvid chokolade og lime sirup.
Panna cotta med friske frugter.
Gateau Marcel med frisk bær og økologisk vaniljeis.
[Dip]
Vælge 3 dip af 30kr:
Mojo – Humus – Pesto – oliventapenade – tzatziki – Pisket smør – Sennep dressing – Alioli – Trøffelmayo.
[Brød]
Vælge 2 brød:
Friskbagt foccachia brød.
Svampede brød muffins.
Hjemmebagt rugbrød.
Grisini.
På alle tapas anretninger vil der selvfølgelig være varieret topping.
Vegetar tapas
En vegetar tapas, kan være kilden til at opleve tapas på en helt ny måde.
Menuen er spækket op med en masse små lækre madoplevelser. Elementerne i menuen serveres på fade, i små skåle og i små glas.
Det er en menu som passer til enhver begivenhed og er perfekt som social dining.
Dessert tapas
Her har du vores ambitiøse dessert.
De fine små kager er en lækker måde at forklæde dine gæster på. Med tilhøren bær og frugt af sæsonens.
Elementerne i menuen serveres på fade, i små skåle og i små glas.
Det er en menu som passer til enhver begivenhed og er perfekt som let dessert.
Vilkår
Pris per ret: 35 kr.
Vi anbefaler minimum 6 rette for at udgør et måltid.
Minimum 20 kuverter.
Vi tilpasser gerne menuen efter dine personlige ønsker.
Mad ud af huset afhentes i cafeen og brugt service returneres samme sted, vasket efter arrangementet
Levering/afhentning af service: 180 kr. i Sejs/Svejbæk.